Tante Eef

Bestelinformatie

Hoe kan ik bestellen?

Op elke pagina staat een bestelformulier, waarmee je het betreffende product kunt bestellen of meer informatie kunt aanvragen. Wil je meerdere producten bestellen? Maak dan ook gebruik van de verschillende bestelformulieren, dan voeg ik de bestellingen samen en betaal je uiteraard maar één keer verzendkosten. 

Voor vragen of bestellingen kun je ook gebruik maken van het contactformulier of rechtstreeks een mailtje sturen naar post@tante-eef.nl.

Bestelproces

Veel producten worden speciaal voor jou op maat gemaakt en kun je dus vaak ook naar wens samenstellen. Als je via het bestelformulier op de betreffende pagina aangeeft wat je wensen zijn, laat ik je weten wat de mogelijkheden zijn en een eventuele definitieve prijs. Soms maak ik eerst een schets-ontwerp of stuur ik een foto van de mogelijke stoffen/materialen. Pas als dat helemaal naar wens is, ga ik aan de slag en spreken we een deadline af.

Bij geboorte-/trouwkaartjes is de werkwijze vergelijkbaar. We bespreken je wensen en aan de hand daarvan spreken we de volgende stappen af. Afhankelijk van de wens ontvang je van mij 1 of 2 schetsvoorstellen van het kaartje per mail. Deze bespreken we opnieuw, waarna ik aan de slag ga met het uiteindelijke ontwerp. 

Prijzen

Alle prijzen op de site staan vast, zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Bij speciale wensen of extra's zullen we in overleg een prijs afspreken. 

Bij de geboorte-/trouwkaartjes is de prijs een richtlijn. Bij andere aantallen en specificaties gelden andere prijzen. Zodra ik je wensen weet, kan ik een passende prijs noemen.

Betaling

Nadat de bestelling definitief geplaatst is, ontvang je een factuur per mail. Je kunt het bedrag dan betalen per overschrijving. Ondertussen ga ik aan de slag en geef ik een seintje als het pakket met de post mee is (mits de betaling is voldaan).

Algemene Voorwaarden

Door het plaatsen van een bestelling bij Tante Eef (via mail of anders) ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.

Verzendkosten

Voor het verpakken en verzenden reken ik een vast bedrag:

Brievenbus post Nederland tot 350 gram:  € 3,50
Pakketpost Nederland tot 10 kilo: € 7,50

Verzendkosten buiten Nederland op aanvraag.
Afhalen in Breda is eventueel ook mogelijk.

Levertijd

Ik streef naar een levertijd van gemiddeld 2 weken. Dit is echter een richtlijn en afhankelijk van de vraag. Soms kan ik sneller leveren en voor speciale wensen heb ik soms wat meer tijd nodig. Bij het plaatsen van de bestelling kan ik een exacte levertijd bepalen. Heb je iets nodig voor een bepaalde datum, laat het weten en ik ga kijken wat ik voor je kan doen.

Veiligheid

Let op: De producten van Tante Eef zijn géén speelgoed! Ze zijn veelal bedoeld als decoratie of als product voor volwassenen. Ze worden met de hand gemaakt en bevatten onderdelen die los kunnen laten.

Hang vlaggenlijntjes in verband met de linten/touwtjes altijd buiten bereik van baby's en kinderen.

Ruilen of een klacht

Producten die speciaal op maat gemaakt worden kunnen niet geruild worden. Uitgezonderd producten die niet voldoen aan de vooraf gemaakte afspraken. Ben je niet tevreden met een product of heb je een klacht? Laat het weten via de mail, dan kijken we samen wat het probleem is en zorg ik dat er zo snel mogelijk een oplossing komt.

Producten die geleverd worden uit voorraad, kunnen binnen 14 dagen ongebruikt retour gezonden worden (kosten retourzending voor rekening van de koper). Zodra ik het product in goede staat terug heb ontvangen maak ik het aankoopbedrag terug over.

Afwijkingen & Garantie

Alle producten van Tante Eef worden met grote zorg ontwikkeld, maar worden met de hand gemaakt, waardoor minimale afwijkingen in formaat of afwerking kunnen voorkomen. Ook kunnen kleuren van stoffen/producten op een beeldscherm anders overkomen dan in de werkelijkheid. Niet alle producten zijn geschikt om te wassen en Tante Eef geeft geen garantie op schade ontstaan door wassen, strijken of drogen van producten.